• +46978-10815
  • info@hotellsmedjan.se
  • Soukolovägen 2, Pajala

NORDMAN: ” TV4 – Så Mycket bättre” aktuell

Det officiellt! Håkan ”Nordman” Hemlin kommer till Pajala Marknad och vara med i Så Mycket Bättre på TV4 i år.

Vandraren har ingenstans att gå Tour 2021-2022

TV4 ”Så Mycket Bättre” aktuella Håkan ”Nordman” Hemlin är idag en väletablerad röst i Svensk musik. Totalt har Håkan med gruppen Nordman sålt över 5 miljoner album i Norden. Med Hits & klassiker som Vandraren, Förlist, Be Mig, Ödet var min Väg mfl har de toppat listorna i åratal. Håkan är Nordmans frontfigur & är med sin karakteristiska röst, en av Sveriges Bästa I Nutid. 1993 slog Nordman igenom med dunder & brak & toppade alla listor under 3år. 2001 kom första Comebacken med Schlagerlåten ” Ödet var min Väg”. 2008 slog Nordman ut Carola ur schlagern med Superhiten ”I Lågornas sken” Med Brinkenstjärna som manager. Dj Brink började sin bana som Dj på Turne med Luftgitarr & riksgalningen Svullo 1988-1992. Därefter blev han Headhunted av Svt i Växjö tillsammans med Peter Settman & Fredrik Granberg. I Samband med lanseringen av Tv Serien ”Ronny & Ragge” släppte också, Brinken sin megahit ”Vart ska vi sova i natt”